Espot destaca la importància de ser a l'Expo de Dubai en la visita institucional a l'esdeveniment

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest divendres serà el Dia d'Andorra a l'Expo de Dubai, el plat fort de la participació al gran esdeveniment organitzat pels Emirats Àrabs. La visita a diversos pavellons han marcat la primera jornada dels membres del Govern.

El cap de Govern, Xavier Espot, amb el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, i la ministra d'Exteriors, Maria Ubach, han visitat aquest dijous al matí el pavelló d'Andorra.

Han fet una visita guiada per la instal·lació i han signat al llibre d'honor. També s'han fet la foto de família. Espot ha destacat la importància de ser presents a l'Expo i ha remarcat que "gràcies a la generositat del país hoste, s'ha hagut de fer una inversió molt minsa que compensa amb escreix pel retorn en valor afegit i en coneixement del país".

Després de visitar el pavelló d'Andorra la delegació ha fet un recorregut per les instal·lacions d'altres països que ha començat pel pavelló Vision, construït en honor del xeic Mohammed Bin Rashid al-Maktoum. Després s'han dirigit al pavelló d'Espanya, que està a tocar del d'Andorra i a continuació al de Portugal, on han dinat. En els pavellons, el cap de Govern ha signat al llibre d'honor i hi ha hagut intercanvi de presents.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Nil Forcada

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.