Espot i Grynspan comparteixen la importància de la cooperació entre països en la gestió de la crisi del coronavirus

El cap de Govern, Xavier Espot, s'ha reunit aquest dimecres amb la secretària general iberoamericana, Rebeca Grynspan, que es troba a Andorra amb motiu de la celebració de la reunió de ministres de Medi Ambient iberoamericans emmarcada en la Cimera.

Durant la trobada han comentat l'impacte de la pandèmia i han destacat la importància de la cooperació entre països en la gestió de la crisi sanitària. També han repassat l'agenda iberoamericana pels pròxims mesos en què es preveu la celebració de trobades ministerials i sectorials de manera virtual.

Precisament al matí, Grynspan ha seguit treballant amb el president de la Confederació Empresarial, Gerard Cadena, l'organització de la trobada empresarial i en la reunió d'experts que tindrà lloc el gener de manera telemàtica.

La secretària general iberoamericana ha vist amb bons ulls la proposta de fer unes sessions prèvies de treball amb totes les Cambres de Comerç i empreses familiars.

Informa: Sergi Expósito-Ester Pons
Imatges: Xabier Moreira

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.