Espot reitera que caldrà continuar enfortint les relacions amb l'entorn i Europa per assolir la diversificació econòmica

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El cap de Govern ha destacat la campanya de vacunació contra la Covid-19 com a base de la recuperació i retorn progressiu a la normalitat. Xavier Espot ha assenyalat, a més, que tot plegat és possible gràcies a la política bilateral i ha apuntat que caldrà continuar enfortint les relacions amb l'entorn i Europa per assolir els reptes de futur.

Segons ha remarcat, l'atractiu d'Andorra rau en la comibnació d'un binomi que s'ha de potenciar i que té molta força: "som un país diferent i som un paíes europeu o, dit d'altra manera, tenir una identitat forta i alhora formar part d'un projecte més gran". 

D'altra banda, Espot ha posat la vacunació contra la Covid-19 com a exemple de confiança en les institucions, així com també d'una bona política bilateral amb els països veïns i, alhora, amb l'entorn europeu en el seu conjunt. 

Informa: Oliver Jaén
 

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.