Espot veu amb optimisme l'acord amb Liberals a Andorra la Vella per a les comunals

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Xavier Espot veu ben encarrilat l'acord amb Liberals a Andorra la Vella i es declara optimista de poder-lo tancar. Pel que fa a Escaldes-Engordany admet que les coses estan més verdes i es declara prudent a l'espera del que decideixin Miquel Aleix i Núria Barquín.

El cap de Govern i líder de Demòcrates es declara optimista en vista a la incorporació de Liberals a la llista de Sumem per Andorra la Vella que encapçalarà Conxita Marsol. En la línia del que deia dissabte la cònsol major creu que si tots fan un esforç s'arribarà a un acord per anar junts a les comunals del 15 de desembre a la capital.

Més prudent es declara sobre l'acord a Escaldes-Engordany. Assegura que la decisió depèn ara dels que seran els números 1 i 2 de la llista, Miquel Aleix i Núria Barquín.

El que assegura Espot és que tant si s'acaben concretant o no els acords a les comunals amb Liberals això no afectarà el pacte de Govern. Per la seva part el qui serà el cap de llista de Demòcrates a la parròquia de Canillo, Francesc Camp, diu que el que centrarà el seu projecte és la vocació turística de la parròquia.

Camp ha explicat que la seva intenció és que l'acompanyin a la candidatura tant actuals consellers del comú com gent nova. Diumenge passat ja anunciava que el número dos seria Marc Casal.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Desirée Sala
Locució: Sergi Expósito

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.