Els esquiadors suecs tornen a Andorra a través de l'aeroport d'Alguaire

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Tornen els turistes internacionals després que aquesta temporada d'hivern hi hagués dubtes sobre el mercat estranger. S'han recuperat, aquest mes, els vols entre Suècia i l'aeroport de l'Alguaire a Lleida amb esquiadors que venen al Principat.

77 passatgers provinents de Suècia han aterrat, aquesta setmana, a l'aeroport de l'Alguaire a Lleida, són els primers després de dos anys.

Arriben a través de la companyia Quality Travel que torna a operar amb el Principat des de fa uns mesos. El responsable de l'empresa, Ulf Östmark, explica que els vols es van reprendre al desembre a Barcelona i des de fa uns dies també a Lleida. Admet que la primera setmana "va ser complicat omplir els vols", però preveu que "a partir d'ara aniran més o menys plens".

La compayia té previst portar esquiadors fins a Setmana Santa. D'aquí fins a l'abril les reserves van a bon ritme. De fet, aquest diumenge el Boeing 737, amb capacitat per a 189 passatgers, està complet, tot i que l'aforament és menor a causa del material.

Principalment, s'ubica els suecs a Soldeu i al Pas de la Casa. Destaquen els quilòmetres esquiables d'Andorra i el bon temps. Östmark compara el Principat amb Suècia, que "és un país llarg, amb 2.000 km de sud a nord." Per tant, afegeix, "si vius al sud de Suècia, en el mateix nombre d'hores pots traslladar-te a Andorra, on fa sol, mentre aquí durant l'hivern hi ha foscor."

La companyia va començar el seu contacte amb el Principat fa 13 anys i exposa que ofereixen Andorra com una alternativa als Alps.

Informa: Roser Puigbò 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.