Esquiar a Grandvalira costarà aquesta temporada 350 euros i inclourà Arcalís

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El forfet de Grandvalira per a la temporada 2019-2020 es pot comprar des de dimarts per 350 euros. 690 euros per als no residents. Enguany, inclourà l’accés il·limitat a l’estació d’Arcalís, a més de la possibilitat d’esquiar a onze estacions de tres continents. Grandvalira preveu obrir del 30 de novembre al 13 d’abril, mentre que Ordino-Arcalís ho farà del 16 de novembre al 3 de maig.

La integració de d’Ordino-Arcalís a Grandavlira permetrà l’accés il·limitat a l’estació de la parròquia ordinenca. Des de dimarts el domini posa a la venda el forfet per a la temporada 2019-2020.

El seu preu és de 350 euros. 690 euros per als no residents, un preu promocional que estarà disponible fins al 8 de desembre. A partir d’aquesta data, els usuaris podran adquirir-lo per 863 euros.

Enguany, també es tornaran a aplicar descomptes en funció de les edats, així com als residents de Canillo i els empadronats a les comarques catalanes pròximes, la Cerdanya i l’Alt Urgell.

Grandvalira preveu l'obertura del 30 de novembre al 13 d’abril. Per la seva part, Arcalís ho farà del 16 de novembre al 3 de maig, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin. D’aquesta manera, el domini obriria 170 dies, 27 més que en la campanya passada.

Aquest forfet també ofereix la possibilitat d’esquiar en un total d'onze estacions d’Europa, Àsia i Sud-Amèrica. En dues, Gavarnie i Hautacam, situades a França, s'hi podrà accedir de forma il·limitada.

Com a novetat, Grandvalira oferirà un forfet recarregable i reutilitzable que servirà per a futures campanyes amb l’objectiu de preservar el medi ambient.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.