Les estacions d'esquí trigaran entre 5 i 7 anys a recuperar les pèrdues provocades per la Covid-19

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les estacions d'esquí necessitaran entre 5 i 7 anys per recuperar les pèrdues que han tingut durant la pandèmia de la Covid-19. És la conclusió d'un estudi d'Ski Andorra. Ho ha explicat Josep Marticella, director general de Vallnord Pal-Arinsal, en una entrevista a "Els matins de la Nacional". Afirma que les previsions del domini esquiable aquest estiu són bones.

Vallnord Pal-Arinsal ha tingut en les temporades 2020 i 2021 unes pèrdues d'uns 12 milions. La seva situació no és gaire diferent a la d'altres dominis esquiables del Principat i podria tardar uns 6 anys, aproximadament, a eixugar aquest dèficit. I això tenint en compte que els resultats d'enguany són positius.

"Per recuperar aquests resultats tan negatius que vam tenir durant l'època pandèmica necessitarem entre 5 i 7 anys. Això és un estudi que hem fet des de les estacions d'esquí que també vam presentar durant la visita que vam rebre de l'FMI".
Josep Marticella, director de Vallnord Pal-Arinsal

Una situació que preocupa perquè les estacions dels països veïns s'han tornat més competitives.

"Ens preocupa aquesta pèrdua de competitivitat que podem tenir prop de les estacions veïnes, que potser no han patit tant com nosaltres perquè han tingut la capacitat de rebre ajudes".

Marticella ha explicat que les previsions per aquest estiu són força bones i ja hi ha moltes reserves. Amb tot, volen ser prudents.

Entrevista completa al director de Vallnord Pal-Arinsal, Josep Marticella, a 'Els matins de la Nacional':

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.