Les estacions treballen per minimitzar l'efecte de la fallida de Thomas Cook i la situació a Catalunya

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Quant a la fallida de Thomas Cook, els camps de neu ja han buscat alternatives per continuar portant turistes britànics.

També estan atents a l'evolució del conflicte a Catalunya, un dels mercats més importants per a la neu a Andorra, sobretot a Ordino Arcalís. "No deixa de ser el nostre mercat principal", recorda Xabier Ajona, director general de l'estació ordinenca.

El director general de Grandvalira, Alfonso Torreño, per la seva banda, avança que està tancant "alguns acords" a Londres i que no creu que la fallida de Thomas Cook tingui un efecte gaire greu aquesta temporada. Pel que fa a la situació a Catalunya, espera "primer, que se solucioni de la millor manera possible, perquè és una situació incòmoda per a tothom, i segon, que no afecti tant Andorra".

El director general de Vallnord Pal-Arinsal, Josep Marticella, ha assegurat que cada vegada més els clients anglesos arriben d'una manera individual i fent les pròpies reserves. "Tot això acaba compensant, però hem d'estar a l'aguait", afegia.

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.