S'estrena el documental "Entre Muntanyes", que recull els 43 anys d'història d'Aina

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest dimarts a les 20 hores s'ha projectat als cinemes Illa Carlemany el documental "Entre muntanyes, arrels de l'arbre" per primer cop. Recull testimonis de persones vinculades amb Aina durant els 43 anys de vida. El treball es podrà veure pel públic general del 25 d'abril al 5 de maig.

Anys de feina, tres mesos de rodatge 30 professionals implicats. Són algunes de les xifres que resumeixen el treball que ha calgut per crear un documental en el qual han col·laborat, d'una forma o un altra, motes persones vinculades o no amb Aina. No és, explícitament, un recull històric, o almenys no era aquest l'objectiu, sinó "ensenyar com són les coses ara i a quins resultats s'han arribat, per fer-ne una lectura i entendre com hi has arribat", detalla el director, David Haro.

Hores i hores de gravació, amb entrevistes i diferents torns de les colònies per explicar, a travès de gent vinculada amb Aina, com el lleure pot ser una ensenyança per la vida i per la convivència. En tot cas, el mateix mossèn Ramon deixa clar que no és ell el protagonista absolut del documental. "És un homenatge a totes les persones que han cregut en AINA", insisteix.

Aquest dimarts ha estat la preestrena als cinemes Illa. A partir del 25 d'abril el documental quedarà programat en cartellera fins al 5 de maig. Després, l'objectiu serà internacionalitzar el documental a través de festivals.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Ruben Calvo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.