L'estrena més esperada: L'episodi final d'Star Wars

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El desenllaç d'una de les nissagues cinematogràfiques més importants de la història del cinema arriba finalment aquest 19 de desembre després d'una llarga espera. Tanta és l'expectativa que sales de cinema d'arreu del món han organitzat maratons per veure les darreres pel·lícules. La d'Andorra ha començat a les 13h amb "El despertar de la fuerza' i a les 15h es projecta “Els últims jedi” com a aperetiu al novè i últim (teòricament) episodi de Star Wars que s'estrenarà a les 19h.

Star Wars Episodio IX: El ascenso de Skywalker
Dir: J.J. Abrams

En totes les pel·lícules de la saga és present la lluita entre el bé i el mal a l'hora de definir la personalitat de l'heroi. El camí d'Anakin i Luke, i ara de Rey i Kylo Ren és per a tots el mateix, lluitar contra els seus dimonis interns i descobrir la seva identitat real.

L'últim capítol de la darrera trilogia de la franquícia Star Wars vol ser un viatge èpic cap a una galàxia llunyana. La Resistència està sota mínims però en la seva lluita ha contactat amb aliats per crear una xarxa i eliminar el Primer Ordre, un nou enfrontament entre Rey i Kylo Ren per la llibertat

Dios mío però que te hemos hecho ahora
Dir: Philippe de Chauveron

Claude i Marie estan a punt d'assistir al vol de les seves filles que decideixen fer vida en altres països lluny de França.

Incapaços d'imaginar-se la família lluny d'ells, Claude i Marie faran els possible per retenir-les. La comèdia amb Christian Clavier i Chantal Lauby és la cotninuació d'una història de família amb molts problemes per resoldre. 

Spycat
Dir: Christoph i Wolfgang Lauenstein

Marnie és una gata domèstica que tota l'acció que tot el món que coneix és el que ha vist per televisió, i clar, per ella tot el que hi passa és real. Ella vol ser com els grans protagonistes de les pel·lícules i sense voler li arribarà l'oportunitat.

El germanastre de la seva mestressa es vol desfer de Marnie. La fica en una caixa i l'abandona enmig d'una carretera. aquí arribarà el moment de la seva gran missió. La pel.lícula es podrà veure en català.


Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.