Estrenes: Acció, ciència-ficció i criatures marines, les novetats a la cartellera

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Denzel Washington amb "Equalizer 2", el poder de la ment en la joventut a "Mentes poderosas" i la criatura marina "Megalodón" són les propostes d´aquesta setmana a la cartellera.

"Equalizer 2"
Dir.: Antoine Fuqua


Torna el justicier Robert McCall, interpretat per Denzel Washington. Implacable i obstinat en la venjança contra aquells que abusen i oprimeixen, McCall, es trobarà amb un dels casos més complicats de la seva vida, la mort de la seva gran amiga.

Les habilitats, entrenament i secrets de McCall sortiran a la llum a "Equalizer 2" en la missió més difícil de la seva carrera com a agent secret per capturar els assassins de Susan.

"Mentes poderosas"
Dir.: Jennifer Yuh Nelson


De l´acció a la ciència-ficció amb "Mentes poderosas".

Són part del 2% dels nens i adolescents que han sobreviscut a una plaga que ha arrasat els Estats Units i ara tenen uns poders que són de gran valor per al govern.

Entre ells hi ha un grup que decideix fugir i refugiar-se però la salvació no està assegurada. És Ruby Daly, una de les noies, qui té la clau de tot plegat.

"Megalodón"
Dir.: Director Jon Turteltau


Una altra amenaça és la que trobem a "Megalodón". Fa 5 anys de l´atac d´una criatura marina de grans dimensions que va truncar la vida professional i personal del capità Jonas Taylor.

Ara a bord d´un submarí haurà d´enfrontar-se a les seves pors, descobrir si aquell perill continua viu i potser torna a posar en perill la seva vida.

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.