Estrenes: arriba l'esperada 'Spiderman, no way home'

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquesta setmana, Spiderman: no way home encapçala les novetats de la cartellera, amb la comèdia espanyola, Mamá o papá. Dimecres vinent, també s'estrenarà el musical West Side Story de Steven Spielberg.

Spiderman: no way home.
Dir. Jon Watts

Es descobreix per primera vegada la identitat de Spiderman. Seqüela del darrer film, Spiderman: Far from home, Peter Parker és desemmascarat i incapaç de diferenciar la seva vida ordinària de la de superheroi. Per això, demanarà ajuda al Doctor Strange i acabarà corrent riscos inesperats.

Mamá o Papá.
Dir. Dani de la Orden

L'altra novetat de la setmana és Mamá o papá. Paco León i Miren Ibarguren són el Víctor i la Flora. Pares modèlics que faran el possible per no aconseguir la custòdia dels seus fills quan es divorcien. Una comèdia que farà riure tota la família.

West Side Story.
Dir. Steven Spielberg

A més, aquesta setmana també hi haurà lloc per a la música gràcies a aquesta adaptació del famós musical de Broadway 'West Side Story'.

Una història d'amor entre dos adolescents de Nova York dels anys 50 que pertanyen a bandes de diferents fons ètnics, que lluiten per dominar el territori d'un barri. Spielberg s'encarrega així de modernitzar el relat de Romeu i Julieta.

Informa: Judith Sáez

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.