Estrenes: Del Toro torna a meravellar el públic amb "La forma del agua"

Una de les favorites als Oscar, "La forma del agua"de Guillermo del Toro, i la nova proposta de Marvel "Black Panther" aterren aquest divendres als cinemes. A més, a la cartellera d´aquesta setmana arriba la preestrena de "Sin rodeos", el darrer treball de Santiago Segura.

El director i guionista mexicà Guillermo del Toro ens torna a endinsar en un món de fantasia a “La forma del agua”, una pel•lícula amb el segell del director. Del Toro converteix en un conte de fades la història d’una senyora de la neteja d’un laboratori ocult que s’enamora d’una estranya criatura aquàtica. Com també va fer el director a “El laberinto del fauno”, rere l’estètica fantàstica i la relació naïf dels personatges, hi ha un rerefons polític. El conte se situa en els anys de la Guerra Freda. La pel•lícula és una de les favorites als Oscar, amb diverses nominacions després de l'èxit als Globus d'Or i al Festival de Sitges..

"Black Panther", la nova proposta de Marvel Studios, arriba també aquest divendres al cinema. Una pel•lícula d´acció de còmic que es posiciona com una de les estrenes més impactants de l´any en aquesta categoria. T´Challa, el personatge que interpreta Chadwick Boseman, torna a la seva llar a l´apartada nació africana de Wakanda per servir com a líder del seu país. Després de succeir el seu pare en el tron, passa a convertir-se en Pantera Negra, una criatura de la nit, amb aguts sentits felins i altres habilitats.


Dimarts 20, per aquells que s´hagin inscrit prèviament, els cinemes Illa Carlemany ofereix la preestrena de "Sin rodeos", la nova pel•lícula dirigida per Santiago Segura. S´explica la història de Pau, una dona amb una situació estable però que espera que unes plantes mil•lenàries li treguin l´angoixa que pateix.



Informa: Ivan Álvarez/Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.