Estrenes: L'"Orient Express" torna a fer via amb un repartiment de luxe

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els casos d'intriga d'Agatha Christie agafen, novament, embranzida al cinema. Aquesta setmana s'estrena "Asesinato en el Orient Express" interpretada per Kenneth Branagh i amb un repartiment de luxe. Fem una ullada a les novetats de la setmana.

"Asesinato en el orient exprés"
Dir.: Kenneth Branagh

Un Kenneth Branagh pràcticament inidentificable interpreta el detectiu belga Hèrcules Poirot, el personatge més famós de les històries d´Agatha Christie, per reviure un assassinat durant el trajecte d´Istanbul a Londres amb l´Orient Express.

Penélope Cruz, Willem Dafoe, Johnny Depp i Michelle Pfeiffer són alguns dels actors que es converteixen en sospitosos d´un cas per a Poirot. Abans que es resolgui als cinemes de casa nostra, la Fox ja ha anunciat un nou cas per a l´inspector belga a la gran pantalla.

"SAW VIII"
Dir.: Michael Spierig

Per als fans dels jocs terrorífics torna Jigsaw que ara atrapa cinc persones que enfrontarà en una sèrie de jocs sanguinaris com a càstig pels seus delictes.

Mentrestant hi ha una investigació en curs per trobar i capturar l´assassí amb la sospita que algú de l´equip pot ser el responsable.

"Paddington 2"
Dir.: Paul King

I per a tota la família les estrenes porten una nova aventura de l´ós peruà obsessionat en les coses britàniques. Ara plenament integrat dins la família Brown, vol fer un regal que ha trobat en una botiga d´antiguitats, però un robatori s´avança als seus plans per poder comprar el llibre.

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.