Estrenes: "Mamma Mia" torna als cinemes 10 anys després amb l'origen de la història

Uns mesos després que ABBA hagi anunciat que torna als escenaris, tenim "seqüela-preqüela" de "Mamma Mia", la pel·lícula basada en els èxits de la banda sueca. Aquesta vegada per explicar com va començar tot explorant el passat de Donna, el personatge protagonitzat per Meryl Streep. Cher és la gran novetat d'aquesta entrega.

"Mamma Mia. Here we go again" (traduïda com "Una y otra vez") és la nova entrega del musical que aquest divendres s'estrena en sales de cinema de tot el món per descobrir com Donna (Meryl Streep) coneix als tres possibles pares de la seva filla Sophie (Amanda Seyfried).

En aquesta seqüela-preqüela una jove Donna, interpretada per Lily James, arriba a l'illa grega de Kalokairi, on coneixerà els tres joves Pierce Brosnan, Collin Firth i Stellan Skarsgard (Sam Carmichael, Harry Bright i Bill Austin).

Música, humor, records, estètica kistch i esperit de superació es barregen en una nova pel·lícula sense complexos que arriba deu anys després de la primera i que incopora Andy Garcia i també Cher en el repartiment en el paper de l'àvia de Sophie.



Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.