Estrenes: Un musical fresc sobre les dificultats d'un barri de Nova York i una comèdia d'acció protagonitzen la cartellera

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un musical de Broadway portat a la gran pantalla i una una comèdia d'acció són les novetats a la cartellera d'aquesta setmana.

En un barrio de Nueva York
Dir: Jon M. Chu

Basada en un musical de Broadway, "En un barrio de Nueva York" retrata la vida al barri llatí Washington Heights i les dificultats que hi troben els habitants com ara la integració, la gentrificació de la ciutat i la disminució d'oportunitats.

Tot i això la pel·lícula s'allunya del drama i es converteix en una història romàntica, plena de vida i optimisme. 

El otro guardaespaldas 2
Dir: Patrick Hughes

A ritme de Britney Spears  arriba "El otro guardaespaldas 2". El protagonista, a punt de retirar-se, veu com la tranquil·litat no li durarà massa ja que el seu màxim malson torna a la seva vida.

Michael Bryce intenta portar una vida pacífica, però no pot evitar aliar-se amb Darius i la seva dona Sonia en una missió a la costa d'Amalfi.

Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson i Salma Hayek protagonitzen una divertida comèdia d'acció on la intenció és no utilitzar una arma ni fer mal a ningú.

Informa: Rosa Alberch
Locució: Cesc Sanjuan

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.