Estrenes: Nolan recupera un dels episodis més importants de la Segona Guerra Mundial a "Dunkerque"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Arriba a la cartellera ´Dunkerque´ l´episodi que la història qualifica com a miracle en què 300.000 soldats van salvar la vida gràcies a l´ajuda civil. Un film que arriba amb la comèdia ´Fuera de control´

Dunkerque
Dir.: Cristopher Nolan


Segona Guerra Mundial. Maig del 1940. França és envaïda per Alemanya. Centenars de milers de soldats, entre francesos, britànics i belgues es troben atrapats a Dunkerque mentre l´exèrcit nazi amenaça per terra i els avions bombardegen per impedir que retornin a casa.

Winston Churchill dóna llum verd a l´operació Dinamo per evacuar el major nombre d´efectius amb la col·laboració de vaixells civils que fan de pont a les unitats de la Royal Navy davant la impossibilitat d'arribar a port.

En aquest context el director Cristopher Nolan relata l´episodi on han calgut més de 6.000 extres, reproduccions dels bots i aeronaus de l´època per narrar el salvament de 300.000 soldats gràcies a un canvi d´estratègia.

Fuera de control
Dir.: Lucia Aniello


I 10 anys després de no veure´s, cinc amigues de la universitat es reuneixen per celebrar un cap de setmana de solteres a Miami.

Scarlett Johansson encapçala un repartiment de comèdia en què mor un stripper en un accident que desencadena una història de bojos per decidir què fer.

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.