Estrenes: 'Entre nosotras' i 'Nuevo Orden', una història d'amor i la crueltat de la desigualtat social a la gran pantalla

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La cartellera aquesta setmana porta dues propostes noves. 'Entre nosotras', una història d'amor entre dues dones que es descobrirà entre el silenci i els records i 'Nuevo Orden', un retrat exorbitant de la diferència entre classes i la implantació de l'ordre a través de la força.

'Entre Nosotras'
Dir: Filippo Meneghetti

'Entre nosotras' és una de les moltes pel·lícules sobre la relació d'amor entre dues dones encoberta d'amistat, però Nina i Madeleine arriben a la jubilació decidides a fer pública la seva història per viure en llibertat el que els queda de vida.

La fatalitat d'un accident deixa Madeleine sense parla i sense possibilitat de mentir més per tapar una veritat que ara aflora a través de la memòria del passat

'Nuevo Orden'
Dir: Michel Franco

Mentrestant des de Mèxic arriba 'Nuevo Orden' premi del jurat a la Mostra de Venècia 2020, un retrat d'una societat falsament caritativa, sexista, corrupta i plena de rancor entre classes.

L'atac d'un grup d'indígenes durant un casament en el si d'una família rica és el punt de partida d'un espectacle d'horror, destrucció i desesperació social en què s'evidencia l'esgotament de les classes més desafavorides i una protecció omnipresent de les dictadures del poder.

Informa: Rosa Alberch
Locució: Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.