Estrenes: La nova aventura de "My Hero Academia", la història del grup sud-coreà BTS i el tercer capítol de "Veneno" arriben a la gran pantalla

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Dia d'estrenes a la cartellera que arriben amb una nova aventura de 'My Hero Academia' i dos documentals. Un sobre el grup de K-pop més conegut de Corea del Sud, els BTS, i des d'Espanya dirigida pels Javis arriba a la pantalla gran el tercer capítol de 'Veneno'.

Després de canviar les dates per a l'estrena, finalment serà aquesta setmana. 'My Hero Academia: El despertar de los héroes' és una nova aventura anime d'aquest grup de joves que aspiren a convertir-se en superherois professionals, lluiten en un món ple de persones amb habilitats i on hauran d'abatre el superpoderós Nine.

És una de les pel·lícules més esperades del fenomen fan. El grup sud-coreà de K-Pop 'Break The Silence' més conegut com BTS relata la història mai explicada amb imatges inèdites de les gires que fan arreu del món i dels integrants de la banda.

Allò que va començar amb la idea de fer-ne alguns episodis, ara és una pel·lícula que a Andorra es podrà veure de divendres a diumenge.

Javier Calvo i Javier Ambrossi dirigeixen la sèrie "Veneno", basada en la vida de Cristina Ortiz, més coneguda com la Veneno, una de les transgènere més reconegudes a Espanya per les seves intervencions al programa de Pepe Navarro " Esta noche cruzamos el Mississipi".

Dijous de la setmana vinent es farà una sessió especial, que suposarà l'estrena del tercer capítol de la ficció, acompanyat dels dos primers, que ja van ser emesos a través d' Atresplayer Premium. A partir del 20 de setembre també es podrà veure a la plataforma i des d'aleshores s'oferirà una nova entrega cada setmana, fins a completar les vuit que la formen.

Informa: Rosa Alberch
Locució: David Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.