Estrenes: Pel·lícules premiades, d'humor i una dosi de Bola de drac

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un any més la Biblioteca del Govern posa en marxa el concurs dels Oscar. Hi ha temps fins abans del dia del lliurament dels premis, el 24 de febrer, per fer les travesses dels guanyadors. Mentrestant en les últimes setmanes la cartellera presenta algunes de les candidates, com és el cas de "Green Book", que aspira a cinc estatuetes

"Green Book"
Dir.: Peter Farrelly

Guanyadora de tres Globus d'Or i amb 5 nominacions als Oscar, "Green Book" és un biopic sobre dues figures irreconciliables: Toni, un ex-agent de seguretat obertament racista, i Don Shirley, un prestigiós pianista afroamericà que el contracta com a xofer per fer una gira pel sud dels Estats Units. Els quilòmetres i les hores fan que aquests caràcters antagònics siguin amics durant dècades.

"Green Book", protagonitzada per Viggo Mortensen i Mahershala Ali, tots dos nominats als Oscar, porten a escena la història d'una amistat veritable forjada per la convivència.

"Bajo el mismo techo"
Dir.: Juana Macias

I els que no podran deixar de conviure tot i un divorci són els personatges de Sílvia Abril i Jordi Sánchez. "Bajo el mismo techo" és la història d'una realitat imposada amb la qual es troben Nadia i Adrián. Cap dels dos es pot permetre abandonar el xalet. Atrapats per un gran deute i sense possiblitats de fer la seva vida, acabaran encetant una guerra sota el mateix sostre

"Dragon Ball Super: Broly"
Dir.: Tatsuya Nagamine

Akira Toriyama va escriure aquesta història per tornar als orígens dels seus personatges. Després de 24 anys d'absència, torna el superguerrer llegendari Broly, que no apareixia a la nissaga de Bola de drac des del 1994. Reapareix de manera inesperada com el supervivent del planeta Vegeta.

Goku, que no ha deixat d'entrenar-se, s'unirà a Vegeta per eliminar aquest superguerrer i restablir l'ordre al planeta. Serà en una batalla en què també Freezer, el culpable de la destrucció del planeta Vegeta, d'on provenen els superguerrers de l'espai, s'hi veurà atrapat.

Informa: Rosa Alberch
Locució: Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.