Estrenes: secrets familiars, la reestrena del Titanic i una mica de terror

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A les portes de Sant Valentí es reestrena al cinema una de les pel·lícules més taquilleres i premiades de la història, Titanic, que 25 anys després es podrà veure en 3D. Un retorn que comparteix protagonisme amb Los Fabelman, d'Steven Spielberg, una de les grans candidates als Oscar d'enguany.

Los Fabelman
Dir. Steven Spielberg 

Arriba als cinemes l'esperada Los Fabelman. Guanyadora del Globus d'or a millor pel·lícula i millor director per a Steven Spielberg. És la història del jove Sammy, un retrat personal del director inspirat en la seva infantesa en què un fill descobreix el gran secret de la seva mare. Una situació que el pare sempre va amagar i que aquí s'explora des de les entranyes.

Titanic 25 aniversari. 
Dir. James Cameron 

Potser a alguns espectadors els quedarà lluny el relat del Titanic, el gran transatlàntic que el 1912 va naufragar després de xocar amb un iceberg. Aquell escenari va inspirar James Cameron per portar al cinema una de les històries d'amor més famoses, amb escenes que molts han replicat des que es va estrenar la pel·lícula 

La reestrena en 3D del film que recupera els joves Leonardo Dicaprio i Kate Winslet està acompanyada de l'explicació que Cameron ha fet sobre el tràgic final. Molts fans es preguntaven si haurien pogut sobreviure tots dos a les gèlides aigües de l'oceà? La resposta és no. Cameron ha fet una prova real amb dues rèpliques dels protagonistes equipats amb sensors i sotmesos a aquelles condicions. Els forenses diuen que no hagués estat possible. 

La niña de la comunión 
Dir. Víctor García 

La niña de la comunión completa les estrenes. Una cinta de terror inspirada en una llegenda urbana, la d'una nena que apareix als conductors d'una zona de Càceres. Un mite sobre les nines posseïdes que últimament estan de moda al cinema de terror. 

Informa: Rosa Alberch

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.