Estrenes: Setmana de seqüeles amb les segones parts de 'Maléfica' i 'Zombieland'

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquesta és una setmana de seqüeles a la cartellera amb la tornada de la fada maligna més estimada de Disney, "Maléfica", i els caçadors de zombis més divertits a "Zombieland: Mata y remata".

Maléfica, Maestra del mal
Dir: Joachim Rønning

Si en la primera entrega els espectadors van descobrir les causes que van portar Maléfica a llançar el malefici sobre la petita Aurora per després protegir-la i despertar-la del son etern, ara la jove princesa es vol casar però l'amor protector de mare no ho posarà fàcil.

La relació de Maléfica i la jove Aurora haurà de créixer enmig de nous adversaris sense oblidar la protecció de les criatures màgiques que viuen al bosc. Angelina Jolie es torna a ficar en el paper de la dolenta més estimada de Disney per explicar la continuació d'un conte on de ben segur triomfa l'amor. I en el repartiment se li afegeix Michelle Pfeiffer

Zombieland
Dir: Ruben Fleischer

Una altra seqüela que arriba a la cartellera és "Zombieland. Mata y remata" que situa els protagonistes deu anys després de la primera entrega.

L'apocalipsi no ha eliminat tots els humans. Tallahassee, Columbus, Wichita i Little Rock, que han instal·lat la residència a la Casa Blanca, aviat tornaran a la cacera de nous morts vivents que durant la seva parada s'han estès per la ciutat.

La divertida comèdia torna amb Woody Harrelson, Emma Stone, Jesse Einseberg i Abigail Breslin.

Informa: Rosa Alberch
Locució: Yasmina Canedo

 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.