Estrenes: Terror i amor a la cartellera amb "Antebellum" i "After"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una setmana més les estrenes s'avancen a dimecres. A la cartellera trobem el thriller Antebellum sobre justícia per diferències racials i After, un fenomen sobre l'amor que després de triomfar a la literatura arriba al setè art.

After, en mil pedazos
Dir: Roger Kumble

Del fenomen literari a nivell mundial arriba a la gran pantalla, After, de les formes de l'amor per sobre de molts altres sentiments. Tessa s'enamora de Hardin, que amb el temps s'esvaeix. Ell, un noi turmentat per la vida, intenta corregir els seus errors. 

Per ell no resulta fàcil canviar i per a ella no resulta fàcil deixar-lo, i és la passió entre els dos que va per sobre de tot, fins i tot, d'un possible canvi, abans que no sigui massa tard.

Antebellum
Dir: Gerard Bus i Christopher Renz

Dels productors de "Déjame salir" i "Nosotros" i en la mateixa línia de teló de fons Antebellum planta l'espectador en una terrorífica història de justícia entre els drets civils i la cultura afroamericana.

Protagonitzada por la cantant i actriu Janelle Monáe, l'acció parteix del passat en una Amèrica marcada per l'esclavitud i s'ho emporta al present on hi ha nostàlgia de la Confederació Esclavista i la violència dels supremacistes blancs que continuen causant estralls en la comunitat negra. La protagonista, Veronica Henley, intentarà posar fi als vestigis d'aquest llegat. 

Informa: Rosa Alberch
Locució: Yasmina Canedo

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.