Estrenes: el terror d'Expediente Warren i el drama biogràfic de "Promesa al amanecer"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un spin-off d'Expediente Warren i una pel·lícula basada en la vida de l'escriptor Romain Gary són les dues estrenes d'aquesta setmana als cinemes Illa Carlemany.

"La monja"
Dir: Corin Hardy

Un monestir, la lúgubre terra de Dràcula i una misteriosa mort marquen l'inici de "La monja". La cinta produïda per James Wan explota novament la història de Valak, una religiosa endimoniada que ja va aterrir els espectadors a la segona película d'"Expediente Warren: El caso Enfield".

El suïcidi d'una monja de clausura en una abadia de Transilvània és el tret de sortida de la historia. Un suïcidi que investiguen un sacerdot amb un passat obscur i una novícia a punt de fer els vots.

Junts descobriran els secrets de l'orde i s'enfrontaran a l'entitat demoníaca Valak, arriscant la vida, la fe i fins i tot l'ànima, en una abadia que es convertirà en un de camp de batalla entre els vius i els condemnats.

"Promesa al amanecer"
Dir: Eric Barbier

I del terror al drama. Avui també s'estrena "Promesa al amanecer", l'adaptació de la novel·la autobiogràfica de Romain Gary. Una història que fa un recorregut per la vida de l'escriptor i la relació amb la seva mare, Nina. Passa per una dura infància a Polònia fins a la carrera d'aviador durant la Segona Guerra Mundial, passant per l'èxode al sud de França.

La cinta repassa les experiències de l'escriptor, les passions, misteris i intrigues. Però sobretot retrata la determinació de la seva excèntrica mare, encarnada per Charlotte Gainsbourg, que vol convertir-lo en un dels escriptors més reconeguts de França.

Informa: Anna Pifarré
Locució: Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.