Estrenes: L'últim Bond de Daniel Craig i la història de l'Open Arms protagonitzen les novetats al cinema

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A la cartellera aquesta setmana arriba l'últim James Bond de Daniel Craig, "Sin tiempo para morir". També s'estrena "Mediterráneo", el retrat del drama de la immigració inspirat en la figura d'Òscar Camps, la cara més visible d'Open Arms.

Sin tiempo para morir.
Cary Fukunaga

Després de Sean Connery, Roger Moore i Pierce Brosnan, ara el darrer James Bond, Daniel Craig,s'acomiada de l'agent especial amb llicència per matar.  'Sin tiempo para morir' és la seva cinquena pel·lícula com a 007 en què, tot i haver-se retirat, es requerirà la seva ajuda per acabar amb un nou enemic interpretat per Rami Malek (Bohemian Rhapsody).

James Bond promet una nova missió per fer front a un misteriós personatge posseïdor d'una nova arma tecnològica i molt perillosa. Tanmateix comptarà amb l'ajuda d'una nova agent. L'amenaça més gran serà Madeleine que sembla amagar un secret que, de sortir a la llum, acabaria amb el 007.

Mediterráneo
Dir: Marcel Barrena  

I una altra missió, aquesta humanitària, és la dirigida per Marcel Barrena a "Mediterráneo". Una pel·lícula que recull la història del projecte Proactiva Open Arms, dedicat al rescat de refugiats al mar.

L'actor Eduard Fernández intepreta Òscar Camps, el fundador de l'ONG, i com ell i l'activista Gerard Canals, interpretat per Dani Rovira,  van decidir deixar la seva feina per viatjar a Lesbos impactats per la fotografia d'Aylan, el nen de 3 anys que va ser trobat mort a la costa. Una imatge impactat que va donar la volta al món i va posar el focus sobre aquesta crisi humanitària.

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.