Estrenes: 'Viaje al paraiso' i un drama francès protagonisten les estrenes de la setmana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La cartellera arriba aquesta setmana amb dues estrenes, la nova comèdia romàntica protagonitzada per George Clooney i Julia Roberts i una trama ambientada a la Polinèsia Francesa amb l'amenaça dels assajos nuclears com a rerefons.

Viaje al paraiso.
Dir. Ol Parker

George Clooney i Julia Roberts s'uneixen a Viaje al Paraiso. Una comèdia romàntica sobre les segones oportunitats en la qual interpreten dos pares que volen evitar que la filla faci el mateix error que ells: casar-se. Els dos es troben inesperadament, i tot i les disputes passades, decideixen unir forces per trencar-li els plans de boda. Per això viatgen a Bali on finalment veuen truncades les seves pretensions en replantejar-se la seva pròpia relació. 

"Pacifiction"
Dir. Albert serra

"Pacifiction" narra la història d'un escriptora d'èxit que torna al seu país, Tahití, a la Polinèsia Francesa. Com a traductora, comença a treballar per l'Alt Comissionat de la República, un home calculador i de modals impecables que no deixa de prendre el pols a una població local que pot esclatar en ira en qualsevol moment. I més quan un rumor s'instal·la a l'illa: l'albirament d'un submarí que podria anunciar la represa dels assajos nuclears francesos.

Informa: Redacció
Locució: Roser Puigbó

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.