Estrenes: 'Way Back' i 'Que suene la música', novetats als cinemes aquesta setmana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ben Affleck intepreta el drama esportiu 'Way Back'. És una de les estrenes de la setmana a la cartellera amb 'Que suene la música' en què el cant es convertirà en un bàlsam per a un grup de dones que espera que els seus marits tornin de la guerra.

"Way Back"
Director: Gavin O'Connor

A Way Back, Ben Affleck interpreta una antiga estrella del bàsquet que fa anys que viu lluny de la família per la seva addició a l'alcohol.

Quan menys s'ho espera el passat torna per donar-li una nova oportunitat a la vida.

Jack Cunningham té ara l'oportunitat de dirigir l'equip on ell va triomfar de jove però que ara té molts problemes, al mateix temps que posa en marxa un nou rumb a la seva vida.

"Que suene la música"
Director: Peter Cattaneo

Del director de Full Monty arriba 'Que suene la música', en què un grup de dones de militars es reuneix per organitzar activitats mentre aquests estan en missió a l'Afganistan.

La música es convertirà en un passatemps que les unirà i omplirà el buit de l'absència que deixa la guerra en les seves vides.

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.