Estrenes: Will Smith i Woody Allen protagonitzen les novetats als cinemes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquesta setmana la cartellera ve plena de novetats. Woody Allen estrena 'Un día de lluvia en Nueva York' i Will Smith torna amb un doble paper a Géminis. Per als amants del terror, 'Noche de bodas' i per als més petits 'Abominable'

Géminis
Dir: Ang Lee  

Nominat a l'Oscar, Will Smith interpreta un doble paper a Géminis, un assassí a sou del govern americà i un clon contractat per matar-lo que és 30 anys més jove que ell. Poden matar-se dues persones que tenen idèntica genètica?

Lluitar contra un mateix i contra els que han creat el doble serà la missió de Herny Brogan.

Día de lluvia en Nueva York
Dir: Woody Allen. Sessions en català i versió original subtitulada

Aquesta setmana torna Woody Allen amb una nova entrega sobre el món del cinema. En aquesta ocasió per explicar les vivències d'una parella, Gatsby i Ashleigh, en un cap de setmana a Nova York.

Ella ha d'entrevistar un famós cineasta però les coses comencen a torçar-se i acabaran en un camí paral·lel lluny del que havien de viure.

Noche de Bodas
Dir: Aziz Jindani

I si un casament ha de ser un dels moments més feliços d'una parella no serà el cas de la protagonista de Noche de Bodas, que per entrar a la família excèntrica del seu marit, que es dedica a la indústria dels jocs de taula, ha de participar en una tradició ancestral que acaba convertint-se en un joc letal de supervivència: jugar a l'amagatall tota la nit. Si la troben, la maten.

Abominable
Dir: Jill Culton

La cartellera acaba a la Xina amb l'aventura de la petita Yi i el seu amic Everest, un ieti perdut que ella i els seus amics tornaran a casa seva a l'Himàlaia.

Informa: Rosa Alberch
Locució: Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.