Estrenes: zombis, maleficis, barbies i el retorn del rei

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sostreure un botí a Las Vegas enmig d'una pandèmia zombi, desfer-se d'un cos que no és el propi per recuperar la identitat o recuperar un aniversari. Són algunes de les aventures que aquesta setmana trobarem als cinemes.

Ejército de los muertos
Dir. Zack Snyder 

La ciutat dels casinos es troba aïllada del món i plena de zombis. Scott és un antic heroi que ja es va enfrontar a ells en el passat i acaba de rebre una suculenta proposta. Recuperar 200 milions d'un edifici a canvi d'una recompensa de 50. 

'Ejército de los muertos' avança l'estrena als cinemes abans que arribi a Netflix. La cinta dirigida per Zack Snyder es planteja un gran robatori enmig d'una pandèmia zombi a Las Vegas.

Este cuerpo me sienta de muerte
Dir :Christopher Landon

Del director de 'Feliz día de tu muerte' arriba a la gran pantalla la història d'una jove estudiant que és a punt de ser assassinada i que intercanvia el cos amb el seu botxí. Aviat descobrirà que només té 24 hores per desfer el malefici.

Barbie i Chelsea, el cumpleaños perdido
Dir:
Cassi Simonds

És un tòpic no saber en quin dia vivim quan estem de vacances. Una cosa similar li passa a la petita Chelsea que està disposada a recuperar el dia del seu aniversari. Per això haurà de trobar la pedra dels desitjos.

Mentre les seves germanes Barbie, Skipper i Stacie busquen el millor lloc per celebrar el seu aniversari, Chelsea i els seus amics s'embarcaran en una aventura que els portarà a descobrir un món de fantasia.

El señor de los anillos: El retorno del rey
Dir: Peter Jackson

Continuant amb l'homenatge als deu anys de la saga de Tolkien aquesta setmana els cinemes Illa recuperen "El señor de los anillos: El retorno del rey" en què Aragorn reclamarà el tron de Gondor mentre Sauron planeja el seu atac.

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.