L'ex-director de l'Institut d'Administració Pública d'Espanya recomana incorporar valor al que fa l'administració

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els reptes als quals s'enfronten les administracions públiques d'arreu del món ha estat el tema de la conferència organitzada pel Govern, a càrrec del professor Manuel Arenilla. 

L'ex-director de l'Institut Nacional d'Administració Pública d'Espanya, Manuel Arenilla, ha assegurat que les administracions han de ser més integrals i transversals per respondre els reptes que planteja la societat. Un d'ells per exemple és el de l'impacte de la tecnologia. En aquest sentit, la ministra de Funció Pública, Eva Descarrega, ha apostat una vegada més per la digitalització de l'administració.

"Han de canviar els processos, les estructures i els perfils professionals. Després tenim l'impacte que tothom veu, que és l'impacte tecnològic. Aquest, ens diu no que hàgim de fer les coses d'una manera més eficient, sinó d'una manera diferent. Les hem de repensar. Hi ha coses que podem deixar de fer com les veníem fent i hem de plantejar-les des d'una perspectiva d'incorporar valor al que fa l'administració", ha afegit Arenilla.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.