L'executiu descarta rebaixar el preu dels carburants als ciutadans

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Pel que fa a la possibilitat d'aplicar ajudes similars a les que aplica el govern espanyol als conductors, el retorn de 20 cèntims el litre de combustible, el ministre portaveu ha apuntat que no tenen cabuda a Andorra. Ara bé, també ha destacat que les mesures dels països veïns són temporals, no retroactives, i que caldrà veure com són d'ambicioses.

"Ens mantenim en una rebaixa de sis cèntims/l amb usuaris inclosos però estem acabant d'analitzar si podem fer alguna mesura addicional." Eric Jover, ministre portaveu

El consell de ministres també ha anul·lat les dues hores gratuïtes del servei de recàrrega de vehicles de mobilitat elèctrica a la via pública.

Unes tarifes que es van impulsar el 2016 per fomentar la mobilitat elèctrica i que s'han allargat cinc anys, tot i que se'n preveien només tres. Un fet que des del ministeri consideren que ha aconseguit multiplicar el nombre de vehicles com el nombre de càrregues elèctriques. Les noves tarifes han de permetre invertir per mantenir una xarxa de carregadors moderna i extensa.

Roda de premsa completa amb l'actualització sanitària i posterior al consell de ministres: 

Informa: Judith Sáez

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.