L'executiu, escèptic sobre la data de finalització de l'estació d'autobusos

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L´estació d´autobusos hauria d´estar finalitzada el 30 d´abril, però ni tan sols el Govern confia que sigui la data definitiva.

La societat que s´encarrega de la seva gestió, formada per set empreses, està ultimant els mitjans tècnics per poder-la posar en funcionament. Fonts properes a la societat han explicat a RTVA que estan pendents que finalitzin els industrials i que prefereixen esperar, obrir amb condicions òptimes i no córrer cap risc. I més tenint en compte que la temporada ja s´acaba i, per tant, no hi ha tanta pressa com al desembre.

"Estem ansiosos que s'obri però no tenim la pilota al nostre camp com per poder donar una data certa", diu el ministre d''Ordenament Territorial, Jordi Torres. "L'última que ens van donar va ser el 30 d'abril", recorda, tot i que afegeix que no es pot comprometre a una data concreta.

Informa: Andrés González-Nandín / Laia Ferré Marot
Imatges: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.