L'Esbart Valls del Nord i Nova Galega de Danza principals reclams de la segona jornada del Contradans

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La segona jornada del Contradans ha omplert la plaça de les Fontetes. Tot i que el reclam principal és la dansa i aquest dissabte s'han acollit les dues actuacions estrella del festival, els tallers artesanals no s'han quedat enrere i s'ha aconseguit fins i tot llistes d'espera.

La plaça de les Fontetes ha aplegat molta gent durant tot el dia. Aquest matí de dissabte el Contradans ha començat amb un plat fort: l'actuació de l'Esbart Valls del Nord al ritme de la Cobla Catalana dels Sons Essencials, una de les agrupacions de fora que ha vingut a fusionar-se amb els dansaires del país.

A la tarda, l'actuació esperada, el grup gallec Nova Galega de Danza, que ha barrejat tradició i avantguarda. El mercat artesanal i els tallers també han tingut molt bona rebuda. Fins i tot hi havia llista d'espera per a algunes activitats. El conseller de Cultura massanenc ha valorat positivament el festival, que diu que ajuda a realçar la tradició del país. "El Contradans aporta, com ja va fer la primera edició, la posada en valor d'aquesta cultura tan nostra i tradicional, que moltes vegades es perd."

El Contradans finalitza aquest diumenge. Al matí actuarà l'Esbart Sant Romà i continuaran els tallers d'artesania. La clausura del festival està prevista a les sis de la tarda

Informa: Maria Lucena
Imatges: Fernando Montero
Locució: Laura Massegú

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.