L'èxit de Carn d'Andorra a la restauració fa que l'arribada dels preparats per als consumidors s'ajorni fins després de la temporada d'hivern

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les barquetes amb preparats carnis de Carn d'Andorra s'ajornen fins acabada la temporada d'esquí. L'èxit del projecte en restauració ha aclaparat l'activitat de Ramaders d'Andorra que ofereix comandes personalitzades. Una de les feines que tenen pendent és millorar la promoció del producte entre carnissers i altres restauradors i introduir nous preparats.

Vuit restaurants han decidit apostar per les peces de tercera categoria i menuts del segell Carn d’Andorra com el plat que es pot veure al vídeo sobre aquest text, a base de lletada que normalment s’utilitza al rostit de Nadal acompanyat d'altres productes de quilòmetre zero.

"És una peça que es necessita molt temps per coure, la cuinen a molt baixa temperatura amb uns resultats molt espectaculars", assegura el gerent, Gerard Martínez.

El 20è aniversari de Ramaders d’Andorra ha arribat amb el clar objectiu de posar en valor la carn del país, la feina dels ramaders i recuperar peces que no són tan populars com l’entrecot o el filet amb una proposta molt ajustada a la demanda que els fan. El director d'Exe Hotels, Ramon Ripoll, proposa el mel·lòs de llengua de vedella, la galta, la cua... "aquest tipus de productes que no se sol trobar i menys en un menú de migdia".

L’èxit de la iniciativa ajorna l’arribada d’aquests preparats en barquetes a supermercats i altres punts de venda fins passada la temporada d’esquí.

La incorporació d’un carnisser-cuiner a l’associació ha permès unir els dos interessos, que més tard es traslladarà a les carnisseries i amb nous productes, com és la cap i pota i la carn de perol.

Informa: Rosa Alberch / Anna Pifarré
Imatges: Vicente Bellot

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.