Èxit de convocatòria del Simposi Internacional dels Focs de la Mediterrània amb un centenar de participants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El quart Simposi Internacional sobre els Focs Festius a la Mediterrània, que s'ha tancat aquest migdia, és l'edició amb més participants i comunicacions. El centenar de persones que s'han traslladat per prendre part en aquesta trobada han pogut gaudir de les 24 comunicacions i 4 ponències sobre “Les simbologies i els rituals del foc".

La Societat Andorrana de Ciències i els Fallaires d'Andorra han passat la prova amb nota pel que fa a l'organització del tercer simposi al voltant dels Focs Festius de la Mediterrània, que en aquesta ocasió s'han centrat en les simbologies i rituals sobre aquest element natural. A banda de les comunicacions i les quatre ponències s'han pogut veure exposicions sobre les festes relacionades amb el foc.

Hi ha hagut ponents de França, Itàlia i Espanya que han descobert similituds en les maneres d'abordar la festa, fet que mereix un estudi encara més acurat.

Aquesta quarta trobada organitzada pels fallaires i la SAC ha estat un èxit d'organització.

Abans de l'acte de cloenda s'han presentat fins a vuit llibres diferents sobre diversos aspectes del foc. L'any vinent la celebració d'aquest simposi es trasllada a les Illes Balears, concretament a Mallorca.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.