L'experiència de Núria Torrentallé al musical "Explota, explota": "Els ballarins tenim molt més protagonisme del que acostumem"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El musical "Explota, Explota" ja es projecta als cinemes Illa, una oportunitat de veure la ballarina andorrana Núria Torrentallé a escena. Amb ella hem parlat sobre la importància que es dona als ballarins en el film i d'alguna anècdota de rodatge. 

Fa més d'un any que Núria Torrentallé viu a Madrid. És allà on li va sortir l'oportunitat de ser una de les vuit ballarines principals del musical "Explota, explota" que homenatja la figura i carrera de Raffaella Carrà, un musical on han participat més de 80 ballarins i que posa en relleu un sector que sovint és molt anònim dins l'acció.

Torrentallé explica que "gràcies a la feina del coreògraf i el director els ballarins realment tenim molt més protagonisme del que acostumem a tenir". "Pots veure cares de ballarins, ens enfoquen molt, tenim molta presència", afegeix destacant la importància que una pel·lícula espanyola hagi donat feina a més de 80 ballarins.

Confessa no haver escoltat gaire Raffaella Carrà tot i que diu que sembla genètic això de saber-se les cançons."Ens les sabíem totes i anàvem cantant". Com pot ser que no hàgim escoltat mai Raffaella i tothom conegui les cançons? És molt fort", manifesta lloant la figura d'una artista que va ser un referent.

Tot i no tenir text, fent gala de l'humor que també es gasta a la pel·lícula ens confessa algun moment de rodatge.

Potser han fet l'exercici de localitzar-la al tràiler, a la pel·lícula que es pot veure des de divendres als cinemes Illa no els costarà tant.

Potser trigarem a veure-la una altra vegada sobre un escenari, i és que diu que la indústria està molt parada però manté l'esperança de trobar nous camins mentre combina la pedagogia amb la formació.

Informa: Rosa Alberch
Imatges cedides: Núria Torrentallé 

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.