Una exposició a l'ambaixada d'Espanya presentarà el Josep Guinovart més polièdric

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Conèixer els diversos vessants artístics de Josep Guinovart. Aquest és l'objectiu de l'exposició 'Guino, Guino, Guinovart: veure, escoltar, musicar i degustar la seva obra', que tindrà lloc de l'11 al 23 de març a l'ambaixada d'Espanya. La inauguració estarà acompanyada amb una performance cultural, que aglutinarà música, gastronomia i poesia.

L'exposició s'emmarca en l'Any Guinovart, que commemora el desè aniversari de la mort del pòlièdric artista, el desembre del 2007. Escultor, pintor, cartellista, amant de la gastronomia i amb una gran sensibilitat musical, els diversos Guinovart quedaran reflectits en la mostra, que ha impulsat l'ambaixada d'Espanya.

"Els deu anys Guinovart s'han vist i gaudit a molts llocs i volíem que a Andorra també es fes", explica l'ambaixador Àngel Ros. La filla de l'artista i presidenta de la Fundació Guinovart, Maria Guinovart, ha avançat que hi haurà obra gràfica, originals i escultura perquè "d'aquesta manera el visitant, l'espectador, podrà veure totes les vessants de guinovart".

En la inauguració de l'11 de març hi hau un maridatge entre les arts plàstiques i altres arts com la música, amb la participació del Cor dels petits cantors, la gastronomia, amb la intervenció del xef Carles Flinch i la poesia, amb Ester Fenoll, Iago Andreu i Manel Gibert recitant poemes. L'ambaixador ha destacat que l'exposició serà la contribució del món de l'art a les finals de la Copa del Món d'esquí alpí, amb les quals coincideix en dates.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Vicente Bellot

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.