Un 30% menys de facturació als comerços de la part alta de l'avinguda Meritxell amb les obres

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els comerços de la part alta de l'avinguda Meritxell han perdut entre un 25 i un 30% de les vendes des que van començar les obres d'embelliment. És l'impacte negatiu que havien previst i s'ho prenen amb paciència a l'espera que la millora revitalitzi aquest tram.

La facturació dels establiments de la part alta de l'avinguda Meritxell, de la plaça de la rotonda fins a la plaça Rebés ha caigut en general, entre un 25 i un 30%, des que van començar les obres d'embelliment a principi d'abril. Tot i això aquest percentatge és superior o inferior segons la tipologia dels comerços. Els dies més crítics van ser els de les primeres dues setmanes, quan les vendes van baixar un 40%.

Els comerciants aplaudeixen que les obres, que s'han d'acabar el 3 d'agost, s'hagin fet en aquesta època de l'any, atès que abril i maig ja solen ser els mesos més fluixos de l'any i esperen amb paciència que es compleixi el termini de finalització dels treballs. Opinen que el nou disseny és una oportunitat per revitalitzar un tram que necessitava una empenta.

Tot i les inevitables molèsties de pols, sorolls i dificultats per passejar pensen que s'ha fet un bon treball per fer compatible la seva activitat amb les obres i amb el pas de vehicles que es manté obert però únicament de baixada. S'han obert passadissos per als vianants i s'han instal·lat passarel·les d'accés a les botigues.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Enric Fernández

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.