FEDA amplia la tarifa bonificada perquè se'n puguin beneficiar més famílies amb dificultats econòmiques

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

FEDA ha ampliat l'abast de la tarifa bonificada, que reben les famílies amb dificultats econòmiques i que es beneficien d'ajudes d'Afers Socials. Fins ara només hi tenien accés els usuaris amb tarifa plana i ara se sumen els que tenen contracte amb discriminació horària. Pot beneficiar una cinquantena de famílies més.

Les famílies amb dificultats econòmiques que tenen un contracte amb FEDA amb discriminació horària, és a dir, que el preu del consum elèctric varia en funció del moment del dia, poden demanar afegir-se a la tarifa bonificada.

Fins ara només ho podien fer els que tenien contractada tarifa plana. Aquesta ampliació està pensada bàsicament per a les llars amb calefacció elèctrica.

El director general de la companyia, Albert Moles, explica que" el més normal és que aquestes persones optin per la tarifa discriminada". "Ens trobàvem que amb l'antiga tarifa bonificada no hi tenien accés, quan no només tenen el mateix dret sinó més necessitat perquè la calefacció també és elèctrica", ha remarcat argumentant el canvi.

Hi ha uns 700 clients que tenen tarifa bonificada i des de FEDA es considera que amb l'ampliació se'n poden sumar una cinquantena més. Cap pagarà el terme de potència, un dels serveis que computa en la factura. Una mesura que pot suposar, segons Moles, un estalvi d'entre un 10 i un 20%.

La tarifa bonificada va començar a implantar-se fa dos anys per ajudar les famílies en una situació econòmica difícil.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Romagosa 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.