FEDA i tràmits de comuns i Govern, els serveis públics més ben valorats pels ciutadans

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Observatori del CRES revela que els serveis públics més ben valorats per la població són FEDA i Tràmits. Andorra Telecom és aprovada per la majoria de la població, però la seva valoració baixa un 6% respecte de fa dos anys. Hi ha institucions com el raonador del ciutadà que la majoria no valora.

FEDA obté a l'Observatori una acceptació del 79,9%. Segueixen els serveis de Tràmits dels comuns i del Govern i dels ministeris amb puntuacions positives superiors al 70%.

L'hospital, la CASS i els centres d'atenció primària són ben valorades per més del 60%. Una dada interessant és que Andorra Telecom ha baixat del 63% el 2016 al 57%. El director de Relació amb el client de la companyia, Josep Vilana, considera que l'alta incidentalitat els ha passat factura. Per això, diu, es van engegar "accions, sobretot l'any passat, focalitzades a reduir-la". Assegura que ja s'han "començat a notar a partir del gener d'enguany, que és quan s'ha completat el canvi".

El raonador del ciutadà és la institució menys valorada. Menys d'un 10% s'hi considera satisfet, però s'ha de tenir en compte que la gran majoria no la valora perquè no la coneix.

Informa: Pere Moliné
Imatge: Fernando Montero

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.