El FeMAP busca imatge oficial amb un nou concurs de cartells

Arrenca un nou concurs de cartells per ser la imatge oficial de la 13a edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus. Des d'aquest dilluns i fins al pròxim 2 de febrer els artistes i les dissenyadores que resideixen en algun dels municipis que formen part del festival hi podran participar. 

El concurs tindrà dues fases. Del 4 a l’11 de febrer, dos dissenys seran escollits per votació popular a través de Facebook i Instagram. Els quatre restants seran seleccionats per un comitè format per membres de l’Associació FeMAP i representants dels municipis de l’edició 2024.

D’entre totes les propostes finalistes, el jurat decidirà el cartell guanyador. La resolució serà a partir del 20 de febrer i es valoraran aspectes com ara l'originalitat de la proposta i l'ús d'elements relacionats amb el Pirineu. El guanyador rebrà un premi de 1.500 €. Els finalistes disposaran d’un passi per a 2 persones que els permetrà assistir a qualsevol dels concerts d’aquesta edició i també obtindran un exemplar del CD del Festival.

Els interessats i interessades a participar poden consultar les bases oficials i enviar les seves obres en aquest enllaç.

Informa: Oriol Lara

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.