La festa major d'Encamp manté l'afluència dels últims anys tot i les vacances de molts ciutadans

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Es tanca la festa major d'Encamp i el comú assegura que l'afluència a les activitats ha estat elevada, però menor a la de fa uns anys. La parròquia també celebra la festa del poble al juny.

Missa de final de festa major a Encamp i la primera valoració del cònsol major és que les activitats han tingut força públic. Hi ha participat gent de la parròquia, però també de la resta del Principat i un nombre significatiu de visitants. Però també matisa que hi ha altres esdeveniments lúdics a la parròquia durant l'any que competeixen amb aquesta celebració, més tradicional. A més, aquest és un període on bona part de la població marxa per fer vacances.

"La Festa Major és una cosa important per la gent d'Encamp i, a més, ho veus perquè als actes populars que participes: a la missa, les sardanes, hi ha molta gent de la parròquia i del país que hi participa. Evidentment no hi ha tanta gent com hi havia fa 20 anys però continua havent-hi molta gent del país, que s'hi continua quedant", explica el cònsol major, Jordi Torres.

Una de les activitats que ha tingut més acceptació han estat els inflables per als infants que ha acollit la plaça dels Arínsols.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.