La Festa del medi ambient torna dissabte al Prat del Roure amb propostes per a totes les edats

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els set comuns i Pirinenca de Serveis, l'empresa concessionària de la recollida selectiva de residus, recuperen aquest dissabte la Festa del medi ambient. Sota el lema 'La vida va néixer a l'aigua, que no mori a la Terra', l'esdeveniment pretén donar continuïtat a una iniciativa que es va estrenar el 2019.

Tallers, contacontes, activitats musicals i cinema a l'aire lliure són algunes de les activitats de la segona edició de la Festa del Medi Ambient. Propostes per a totes les edats que es desenvoluparan als diferents espais del Prat del Roure d'Escaldes-Engordany.

Com a novetat, ha dit la directora del departament d'Higiene, Medi Ambient i Agricultura del comú d'Encamp, Vanessa Carrascosa, s'allargarà tot el dissabte i es faran dues sortides a la muntanya. A més, es recuperarà l'arrossada popular del migdia. L'edició anterior, feta el 2019, va acollir unes 600 persones.

El principal objectiu de l'esdeveniment és apropar la cura del medi ambient d'una forma lúdica i diferent.

La cap de Medi Ambient del comú d'Escaldes-Engordany, Isabel Rogé, ha remarcat que es vol "conscienciar i sobretot fer entendre que amb les nostres accions diàries podem sumar per millorar el nostre entorn".

El pressupost de l'esdeveniment és d'uns 75.000 euros provinents de la partida d'ingressos de l'empresa concessionària destinada a accions per a la sensibilització i conscienciació mediambiental.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.