El festival Hibernation del Pas, a punt d'exhaurir entrades

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ple gairebé absolut segons les primeres previsions facilitades des de l'organització de l'Hibernation. Això vol dir prop de les 4.000 entrades previstes venudes i un 50% amb el complement d'un forfet. 

Des de l'inici l'Hibernation, ha estat un esdeveniment musical entès per dinamitzar el Pas de la Casa i pel que informen els organitzadors està funcionant en aquesta 5a edició.

Diuen que s'han venut gairebé les 4.000 entrades posades a la venda. De fet, al web del festival s'informa que les places més econòmiques estan exhaurides i només queden llocs a les de preu més elevat.

A més del concert, cal tenir en compte que l'organització ha previst la venda complementària de llits amb descompte, en apartaments turístics i hotels, i la possibilitat de tenir descomptes amb els tiquets de l'Hibernation per poder esquiar.

L'associació que agrupa els apartaments turístics informa que al Pas de la Casa estan al 100% i, pel que fa als forfets, s'haurien venut un 50% del nombre total d'entrades, uns dos mil.

El cartell musical fa èmfasi en la música electrònica, portant destacats artistes de l'escena house i techno  internacionals, com ara Paul Kalkbrenner, Miss KittinDave ClarkeJoy Kitikonti, Tom PooksAbstraal i NTO, sense oblidar els músics de casa.

Des d'aquest divendres al vespre, doncs, música en directe a l'aparcament del Bullidor i al sector de pistes de la Platja Blanca.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Hibernation

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.