El Festival de Titelles d'Encamp i el Pas de la Casa celebra 20 anys amb una doble programació

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Encamp celebrarà el vintè aniversari del festival de titelles. Enguany comptarà amb una doble programació. El 22 i 23 d'octubre es podran veure cinc representacions artístiques per a tots els públics. 

El Festival de Titelles d'Encamp i el Pas de la Casa d'enguany tindrà dues parts. La primera, els dies 20 i 21 d'octubre, dirigida als escolars i amb la col·laboració de les ambaixades de França i Espanya. 

L'ambaixador d'Espanya, Àngel Ros, assegura que l'espectacle està "orientat als nens i nenes petits. I és un espectacle molt musical i plàstic".

La resta de la programació serà el cap de setmana del 22 d'octubre amb cinc representacions a la Sala de Festes d'Encamp i el Pas de la Casa. Obres basades en contes com "El ratolí Pérez" o "La Rínxols d'Or". També hi haurà música en directe en l'espectacle Mozartland. El festival de titelles, ja consolidat a la parròquia encampadana, amb més de 20 anys d'experiència, té l'objectiu d'apropar aquest art mil·lenari a tots els públics. 

Informa: Roser Puigbò 
Imatges: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.