Filloy descarta ara mateix ampliar el transport públic gratuït als temporers 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A les portes de la tardor i de l'inici del fort moviment de temporers per l'hivern, la consellera general no adscrita, Carine Montaner, ha demanat si seria possible incloure aquest perfil de treballadors al pla de transport públic gratuït iniciat el juliol, un projecte que celebra "perquè les famílies ho necessitaven". 

El ministre Víctor Filloy ha argumentat que "no podem pensar que els treballadors temporers queden desemparats i no disposen d'un transport públic assequible", ja que ara mateix poden comptar amb amb tarifes molt reduïdes d'un euro al dia amb viatges il·limitats.

En aquests moments no es plantegen incloure'ls en el projecte de transport públic per motius econòmics, ja que suposaria prop d'un milió d'euros, però no tanquen la porta a valorar-ho més endavant.

Amb aquesta resposta, la consellera ha donat per entès que l'executiu estudiaria maneres per millorar el transport dels temporers. 

Informa: Laura Cugat-Ariadna Guiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.