La fira i l'aperitiu deixen bona afluència a Sant Julià

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Avui és el Dia de la Mare i Sant Julià de Lòria ho ha volgut commemorar amb una fira al barri de Rocacorba. Vuitanta parades han ofert productes de tota mena, coincidint amb el primer cap de setmana de "Reviu l'aperitiu".

Roba, calçat, queviures, bijuteria... Fins a vuitanta parades amb idees per obsequiar en aquesta jornada dedicada a la mare.

El barri de Rocacorba de Sant Julià de Lòria ha volgut dedicar la fira d'avui diumenge a les progenitores amb diverses iniciatives, com la d'oferir un tractament de bellesa totalment gratuït o la d'incloure, en el ja tradicional tiquet de cinc euros, un ram de muguet, un joier, un mocador per al coll i un llibre de receptes per a l'estiu. Amb aquest val també s'inclou una tapa acompanyada d'un vermut, ja que la fira coincideix amb el primer cap de setmana de "Reviu l'aperitiu" d'aquesta temporada, que durarà fins al 31 de maig.

El dia ha acompanyat i els carrers del barri lauredià s'han omplert d'un públic força heterogeni.

Informa / Imatge: Lluís Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.