La fiscalia demana quatre anys de presó per al "Rambo de la Cerdanya"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La fiscalia demana quatre anys de presó per a l'anomenat "Rambo de la Cerdanya" per blanqueig i temptativa de furt a Andorra. La defensa nega els fets i demana l'absolució perquè no està en plena possessió de les seves capacitats mentals.

Aquest dimecres al matí s'ha celebrat el judici a Andorra contra Martí Cots, l'anomenat "Rambo de la Cerdanya", que va fugir al Principat després d'haver robat 17.000 euros en un hotel català.

Se'l va detenir a Encamp el 23 de desembre i des de llavors està en presó provisional. La fiscalia demana quatre anys de presó ferma i l'expulsió per quinze anys del país perquè el considera responsable d'un delicte de temptativa de furt en casa habitada i de blanqueig, ja que hauria usat els diners robats a Catalunya per comprar armes a Andorra. Afirma que és evident que té una malaltia mental, però afegeix que és responsable dels seus actes.

Per la seva banda, la defensa del processat vol que l'absolguin i que sigui ingressat un any en un centre psiquiàtric. Després, creu que se l'hauria d'expulsar per deu anys, però cap a França. Assegura que no està provat que robés a la casa d'Andorra i no creu que sigui culpable d'un delicte de blanqueig. A més, diu que no pot ser responsable penalment per la seva malaltia mental.

Al llarg del judici, Cots ha estat constantment interrompent els testimonis, el fiscal i fins i tot el seu lletrat. Fa uns mesos, un jutge de Puigcerdà va demanar que fos extradit a Espanya.

Informa: Pere Moliné

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.