La flama dels Special Olympics recorre Andorra la Vella envoltada d'expectació i il·lusions

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Complint escrupolosament l'horari establert, a les 10:30 la flama olímpica sortia de l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell, escortada per una part dels 1.500 esportistes que a partir de divendres competiran en aquesta edició dels Special Olympics.

Cada 150 metres es feien els relleus per portar la flama, amb la participació de representants de les principals entitats esportives del país, a més d'altres, com ara la Creu Roja, Bombers, Andorra Telecom i també RTVA.

Després de rebre el suport del públic congregat als carrers per on passava, de la capital i d'Escaldes-Engordany, cap a les 12.30h ha arribat a les portes del comú d'Andorra la Vella. Els jocs són molt més que un esdeveniment esportiu, ha dit la cònsol major, Conxita Marsol. Remarca que és "la festa de l'esport inclusiu amb 1.500 esportistes en tres dies entre Andorra i la Seu d'Urgell". La cònsol ha posat també en relleu com els esportistes "transmeten il·lusió, superació i ganes".

Uns 500 voluntaris ajudaran que aquests jocs siguin un èxit. En aquest sentit, la ministra d'Esports, Olga Gelabert, destaca que "Andorra és un país molt solidari i sempre que hi ha demanda de voluntaris, tothom s'hi bolca".

El recorregut de la torxa ha comptat amb més de 200 persones, fet que ha comportat un moment molt emotiu amb l'organització, els atletets i les autoritats.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatge: Jordi Seabra

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.