El foc, protagonista a totes les parròquies la revetlla de Sant Joan

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Si la pluja ho permet, el foc serà el protagonista aquesta nit de Sant Joan. D'una manera o una altra totes les parròquies celebraran la revetlla: ja sigui amb les falles, les fogueres, espectacles de foc o música.

L'arribada de la Flama del Canigó significarà l'inici de la revetlla de Sant Joan. A les set de la tarda, els representants de les fogueres la recolliran a la Casa de la Vall per utilitzar-la en la cremada de falles.

A Andorra la Vella, enguany se celebraran de manera simultània a la plaça del Poble, la plaça Guillemó i la plaça del Consell General.

Pel que fa a Escaldes-Engordany, tampoc hi faltaran les falles, que hauran de competir amb el festival de llum i color a Caldea.

A Sant Julià començaran a rodar en una cercavila a partir de dos quarts d'onze de la nit i a Canillo es presentaran els fallaires del Punt Jove, que seran també els encarregats d'encendre la foguera al costat de les autoritats.

A Encamp, la plaça dels Arínsols acollirà l'espectacle de foc "Etincelle" de la companyia Supercho i al voltant de les 11 de la nit es farà l'encesa de la foguera al Prat de l'Areny.

La revetlla a la Massana serà a càrrec dels Punkers Love 80's, que seran els teloners de les falles en aquesta nit del foc.

Les falles a Ordino es cremen per Sant Pere però això no impedirà que igualment celebrin la revetlla de Sant Joan amb l'encesa d'una foguera i castell de focs a tres quarts de dotze de la nit.

Informa: Ester Pons - Ariadna Guiu
Locució: Yasmina Canedo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.